top of page

Mekka Duftsprühflasche (400ml) mit feinem Duft wie bei der Kaaba in Mekka. Der Duft hält tagelang auf Textilien und Stoffen. Besonders empfehlenswert auf dem Gebetsteppich.

Ideal als Ergänzung zum Geschenk oder Eigenbedarf.

(Es ist Alkoholfrei)

 

Mekka shishe parfumi (400ml) me një aromë të ëmbël si te Qabja në Mekë. Aroma zgjat për disa ditë në tekstil dhe materiale. Positivisht rekomandohet për Sexhade.

Ideale si shtesë në dhuratë ose për përdorim personal.

(Është pa alkool)

Mekka Parfüm (400ml)

CHF 25.00Preis